Hulp op afstand met TeamViewer

Natuurlijk heb je eerst zelf van alles geprobeerd, bijvoorbeeld met behulp van onze online kennisbank. Maar het kan maar zo zijn dat jouw vraag er niet tussenstaat of je gewoon nog niet zo goed weet wat te doen. Dan kunnen we je altijd helpen, bij voorkeur met behulp van TeamViewer.

Meekijken op het scherm

Mocht je er echt niet uit komen dan zijn we op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur beschikbaar om via TeamViewer met je mee te kijken om te zien waar en wanneer je vastloopt. Dit kan zijn bij het installeren van je e-mailaccount, een aanpassing doen in de website of een andere technisch te nemen hobbel. We hebben een eigen TeamViewer versie waardoor het nog makkelijker is om connectie te maken. Let wel: we kunnen alleen meekijken op het scherm wanneer jij dit toestaat!

TeamViewer installeren

Team Viewer kun je op elk apparaat, dus zowel op smartphones, tablets, laptops als desktop computers. Hoe dit werkt? Heel eenvoudig. Ga naar webjongens.nl/teamviewer en download automatisch de juiste versie van de software.

Doorloop de stappen in het scherm en zorg dat alles actief is voordat je contact met ons opneemt.

  • Voor mobiel: Klik op 'Verstuur mijn ID' en verstuur hem naar support@webjongens.nl.
  • Voor desktop: Volg de stappen op je scherm om de installatie te voltooien. Het is mogelijk dat je een melding krijgt om de instellingen voor je toegankelijkheid te wijzigen voor Team Viewer Quick Support. Dit is nodig om ons toegang te verlenen.

Wacht in beide gevallen af tot verdere actie is vereist (dit kan een paar minuten duren) en wij toegang hebben tot je scherm. Wanneer we toegang hebben loodsen we je door de alles heen.

Mocht je er niet uit komen, bel ons dan gerust even op 0222 315 514.