Hoe kan ik inloggen in mijn hosting dashboard?

Er zijn in principe 2 routes om in DirectAdmin te komen:

  1. Voorkeursoptie: Ga naar ons Online Klantenpaneel en log in met je persoonlijke gegevens. Nadat je bent ingelogd ga je naar Diensten > Hostingaccounts. Klik op het pakket waar je wilt inloggen en klik op de button Inloggen controle paneel.
  2. Alternatief: Je kan ook direct inloggen in dezelfde dashboard van je hosting (DirectAdmin) via de URL: www.domeinnaam.nl:2222. De gegevens om in te loggen zijn bij het aanmaken van het account verstuurd per e-mail.

Wachtwoord vergeten?

In beide gevallen geldt, ben je de inlogcredentials vergeten? Vraag dan nieuwe aan via de wachtwoord vergeten functie. Ga naar het Online Klantenpaneel en vul je gebruikersnaam en e-mailadres in. Er wordt dan een e-mail met een tijdelijk wachtwoord (max. 24 uur geldig!) gestuurd waarmee je weer kan inloggen in je persoonlijke administratie van de Webjongens.

Let op: nadat je bent ingelogd met dit tijdelijke wachtwoord moet je direct een nieuw wachtwoord ingeven. Sla deze goed op, bijvoorbeeld met de hulp van LastPass.

Gebruikersnaam vergeten?

Weet je niet meer welke gebruikersnaam of e-mailadres er gekoppeld is aan jouw account? Kijk dan op een recente factuur,