Onboarding - WJ/Restaurant

Vul de gegevens zo goed mogelijk in om zo snel en functioneel mogelijk met onze Restaurant software aan de slag te kunnen gaan. Mochten er zaken onduidelijk zijn, op korte termijn komen we nog bij elkaar voor een rondje uitleg.

Onboarding - WJ/Webshop

Vul de gegevens zo goed mogelijk in om zo snel en functioneel mogelijk met onze Webshop software aan de slag te kunnen gaan. Mochten er zaken onduidelijk zijn, op korte termijn komen we nog bij elkaar voor een rondje uitleg.

Start met WJ/Nieuwsbrief

Top, je hebt besloten met ons Nieuwsbrieven platform te starten. Een goeie zaak om nog beter te kunnen communiceren met klanten of andere geïnteresseerden. Om alles goed op te zetten en zo volledig mogelijk te kunnen opleveren, zijn een aantal gegevens voor ons noodzakelijk. Vul de lijst in en wij gaan voor je aan de slag!

Nog niet beoordeeld

Onboarding - WJ/Bezorgen&afhalen

Vul de gegevens zo goed mogelijk in om zo snel en functioneel mogelijk met onze Bezorgen&afhalen software aan de slag te kunnen gaan. Mochten er zaken onduidelijk zijn, op korte termijn komen we nog bij elkaar voor een rondje uitleg.

Loading